DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Екипът на DADA.BG проведе обучение на служителите на БНБ

Още един успешен проект достигна до своя край. DADA.BG, съвместно с БНБ, организира и проведе специализирано обучение на тема: „Oracle Database: SQL and PL/SQL Fundamentals“, в което взеха участие шестима служители на банката.

Курсът се проведе в рамките на 40 учебни часа в учебния център на DADA.BG. Успешно бяха постигнати всички цели на обучението, чрез помощта на висококвалифицираният преподавател, множеството практически упражнения и последните технологии. Също така, всеки един от участниците получи комплект оригинални обучителни материали. В резултат на осъществяването на съвместния проект, всички участници в обучението вече могат да: описват концепцията за контролиране споделянето на данни, както за едновременните транзакции, така и за тези с множество потребители; да разработват тригери, процедури, функции и пакети; да създадат PL/SQL код, съответстващ на базата данни; да проектират PL/SQL програмни единици, които да се изпълняват ефективно и т.н.

След като обобщихме данните от формите за обратна връзка, които участниците попълниха в края на обучението, с гордост можем да заявим, че то е било ефективно и полезно за дейността им в БНБ.

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.