DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Защо е важно да преминем през Microsoft обучение

Често получаваме запитвания от клиенти как да се подготвят за сертификационните изпити на Microsoft. Истината е, че няма един единствен „правилен“ начин. Процесът на подготовка обикновено е строго индивидуален. Всеки кандидат има различни методи – самообучение чрез онлайн уроци, чрез Microsoft учебници и т.н. Все пак, на база опита, който имаме, можем да кажем, че един от най-ефективните методи за усвояване на новата материя е участието в Microsoft обучение.

Обученията, които DADA.BG провежда, са един работещ модел за подготовка преди явяване на изпит за сертификат. Те са съобразени с изключително високите Microsoft стандарти – участниците работят по оригинални Microsoft учебници, а самите курсове се водят от доказани в областта специалисти с дългогодишен опит.

Курсовете се провеждат в рамките на около една седмица, като този период е различен за различните видове обучения. По-голяма част от тях изискват участниците да бъдат в обучителния ни център по осем часа на ден. В това време всеки един от тях получава необходимата теоретична подготовка, освен това взема участие и в практическите обучения, което спомага за по-бързото и ефективно разбиране на новата материя. Всички, присъствали получават и сертификат за участие в съответното обучение. Разбира се, трябва да имате предвид, че за подготовката за част от Microsoft изпитите е необходимо да посетите повече от един курс. Ако не сте наясно през кое обучение точно трябва да преминете, всички консултанти на DADA.BG са на разположение да Ви предоставят повече информация.

Да се върнем на предимствата на присъствените курсове. Безспорно, основното предимство на посещението на Microsoft обучение пред самоподготовката е ролята на лектора. Той не просто ще Ви въведе в съответната област, а ще Ви даде и насоки, ще обърне внимание на всеки един от Вас и ще направи необходимите разяснение. Въпросите на всеки един участник по време на курса са добре дошли. Именно възможността да зададете въпрос за нещо, което не можете да разберете, е ключовото предимство на Microsoft обученията. Все пак, не трябва да оставяме и самоподготовката настрана. Въпреки усилията на нашите преподаватели, всеки един човек, решил да получи Microsoft сертификат, трябва да бъде насяно, че е необходимо и сам да положи необходимите усилия, за да бъде достатъчно добре подготвен в деня на самия изпит. Всеизвестен е фактът, че сертификационните изпити на Microsoft са едни от най-тежките, тъй като всеки, притежаващ Microsoft сертификат, се превръща в световно признат специалист в съответната област.

Ако вече сте готов да поемете по пътя на Microsoft сертификацията, не забравяте, че екипът на DADA.BG е винаги на Ваше разположение!

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.